Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■
Necmettin Şahin
Necmettin Şahin

Gazete: Düzce Damla Gazetesi

[email protected]

Şampiyonluk İşini Birlikte Başaralım

  • 11.01.2022 12:56

2022 yılını; sabırla, umutla ve heyecanla bekledik. Yeni yıl şehrimize, ülkemize ve tüm Dünya’ya mutluluk, sağlık Katsın.

Konumuz futbol. İç saha maçlarında pek iyi not aldık. Taraftarın desteği ile kazanma karakterini sahaya yansıtıp başarılı olduk. Ne yazık ki, deplasman kabusu devam etti. Geçer not aldık. Bunun birçok nedeni var. Bilmesi gerekenler zaten biliyor. Geçmişe dönüp… saydı. Kelimesini bolca kullanıp, deplasman başarısızlığına kılıf bulmamak gerekir. Geçmişten ders çıkarıp, üzerine sünger çekmeliyiz.

 İkinci yarının zorlu geçeceği kesin. Verim alamadığımız oyuncularla ilişiğimizi kestik. Transferler devam ediyor. Taraftara yeni bir heyecan lazım. Zengin kadro değil, stratejik transferler yapılmalı. Doğru oyuncular alınıp, birbirlerini tamamlamalıdır. Ofansif bölgede bireysel yeteneği gelişmiş oyuncu mutlaka olmalı.

 Futbolcu kardeşlerim! Şampiyonluğu hedefleyen DÜZCESPOR oyuncusu iseniz, duygunuzla, ruhunuzla, karakterinizle sahada olacaksınız. Kendi özgüveniniz ve taraftar için savaşacaksınız. Bu sizin işiniz ve göreviniz. Oyuna iştahsız başlamayacaksınız. Bu şehrin şampiyonluk hikayesini sizin azminiz yazmalı. Başarmanız için disiplin ve çok çalışmak şart.

İkinci yarıda karşımıza engeller mutlaka çıkacaktır. Başarıya giden yolda… rağmen devam etmeliyiz. Geçmişte rağmenlere maruz kalan kişilerin başarılarını unutmayalım. Düzcespor şehir merkezinin değil, tüm ilin takımı olmalı. Şampiyonluk şehre katma değer katacaktır. Futbolun tüm unsurları ve camia bütünleşip başarıya odaklanmalı, yönetime katkı sağlamalıdır. ‘O sene, bu sene’ kesinlikle gerçekleşmeli. Yoksa, şehir heyecanını kaybederse, ayağa kalkmak zor olur. 3.ligin demirbaşı oluruz. 2022 yılı ve ikinci yarı, umutla başlasın, mutlu bitsin.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.