Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

KAPIYA DAYANDI...

Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımlandı. Hafta sonu yurdun batı kesimlerinde yağış bekleniyor.

KAPIYA DAYANDI...
3.11.2023 - 16:27
Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bartın ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AFAD'TAN SON DAKİKA UYARISI

AFAD sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "4 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kıyı Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına, Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

AFAD vatandaşları uyararak "Vatandaşlarımızın ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz" ifadelerini kullandı.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar