Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

QR SİSTEMİ İLE SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı uyguladıkları QR kod sistemiyle tüm sorunlara hızlı şekilde müdahale ettiklerini ve şikayetleri 24 saat içerisinde çözüme kavuşturduklarını söyledi. Yazıcı sistem sayesinde İl Müdürlüğü için yapılan CİMER şikayetlerinin son 2 yılda %70 düştüğünü kaydetti.

QR SİSTEMİ İLE SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR
8.11.2023 - 18:03
Haber Merkezi

Sistemle şikayet ve taleplerin anlık olarak önlerine düştüğünü belirten Yazıcı “Devletimizin şikayet mekanizması var, sosyal medya var. Öğrencilerimiz genelde CİMER ve sosyal medyayı tercih ediyor. CİMER başvuruları Cumhurbaşkanlığı üzerinden ilgili bakanlık, ilgili daire başkanlığı, ilgili valilik ve ilgili valilikten sonra ilgili il müdürlüğüne gelene kadar bir 15 gün geçiyor.

Biz bu sorunları QR kod sistemi ile 24 saat içerisinde çözüyoruz. Bu yazılım bütün yurtlarımızda var. Sadece Şikayet değil, istek, talep, video, fotoğraf, kurs talebi her veri anlık bizim önümüze düşüyor. Şikayetlerin giderilmesi noktasında bizim önümüzde bir veri oluyor. Biz bunu günlük olarak görebiliyoruz. Çözebildiklerimiz var, çözemediklerimiz var” dedi. 

İsa Yazıcı İl Müdürlüğü için yapılan CİMER şikayetlerinin son 2 yılda %70 düştüğünü dile getirerek “Son yaşanan asansör hadisesi gibi bir sıkıntı yaşandığında biz anlık olarak müdahale ediyoruz. Bu konuda bir adım öndeyiz. Yazışmalar çok fazla olduğu için bazen insan kaynaklı hatalar da olabiliyor. Bu uygulamayla il müdürlüğümüzün şikayetleri giderme oranı artmış durumda. İl müdürlüğümüzün CİMER şikayetleri son 2 yılda %70 düştü” diye konuştu.

(Haber - Foto: Hakan Arslan)


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar