Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

DEPREMZEDELERE GIDA VE TEMİZLİK MALZEMESİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin destekleriyle hazırlanan Gıda ve Temizlik malzemelerinden oluşan deprem yardım tırı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ulaştırıldı.

22.03.2023 - 13:34
Haber Merkezi

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, depremzedelerin dertlerine deva olmayı amaçladıklarını belirterek “Komitelerimizin el birliği ile topladığı hijyen ve gıda yardımlarını deprem bölgesine sevk ettik. Özellikle Odamız üçüncü, beşinci, yedinci ve dokuzuncu meslek komitesi başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Allah hayırlarını kabul etsin. İnşallah buradaki yardım malzemeleri deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın biraz olsun dertlerine deva yaralarına merhem olacaktır diye düşünüyoruz. Tekrardan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi.


Editör: D. GAZETESİ
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz