Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

KAR VE ÇAMURUN KAÇINILMAZ AKTİVİTESİ

Düzce'de off-road tutkunları, kar yağışının ardından soluğu yüksek kesimlerde aldı. Karlı ve çamurlu arazilerde off-road yapan maceraseverler, adrenalin dolu anlar yaşadı.

13.03.2023 - 10:14
Güncelleme 13.03.2023 - 11:15
İHA

Hava sıcaklığının 7 derece ölçüldüğü Düzce'de yüksek kesimlere kar yağdı. Düzce Otomobil Sporları Off-Road Derneği (DOSOD) üyeleri de kar yağışının ardından yola koyuldu.

Yüksek kesimlere çıkan maceraseverler, karlı ve çamurlu yollarda off-road yaparak hem karın tadını çıkardı, hem de adrenalin dolu anlar yaşadı. Kömürlük, Odayeri ve Torkul'a giden dernek üyeleri, zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti.


Editör: D. GAZETESİ
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar