Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

DEPREMZEDELER İÇİN KONTEYNER YAPIMI BAŞLADI

Düzce Valiliği koordinesinde, konteyner üretim merkezleri kuruldu. Deprem bölgesinde barınma ihtiyacını giderecek olan konteynerler üretilmeye başlandı.

25.02.2023 - 15:40
Haber Merkezi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ülkenin dört bir yanında başlatılan yardım seferberliği çerçevesinde Düzce Valiliği de acil barınma ihtiyacı olan konteyner kentlerin kurulması için harekete geçti.

Valilik öncülüğünde deprem bölgesinde içerisinde çocuk parkı, otopark, yemekhane ve çok amaçlı salonların yer alacağı konteyner kentler kurulacak.

Valilik, deprem bölgesinde bin adetten oluşan konteyner kent kurulması için kampanya başlattı ve üretim merkezleri açtı. Merkezlerde üretim başladı. Yapımı tamamlanan konteynerler ivedilikle bölgeye gönderilecek.


Editör: D. GAZETESİ
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz