Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

DÜZCE MİSAFİR ETMEYE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında Düzce’ye toplamda 3 bin 262 depremzede geldi. Yurtlar ve özel alanlarda konaklayan kişilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

DÜZCE MİSAFİR ETMEYE DEVAM EDİYOR
20.02.2023 - 13:12
Haber Merkezi

6 Şubatta Kahramanmaraş’da meydana gelen depremlerin ardından bölgede barınma sorunu yaşayan vatandaşlar farklı illere tahliye edilmeye başlanmıştı. Düzce Belediyesi ve bazı kurum ve kuruluşların girişimleri ile deprem bölgelerinden Düzce’ye 3 bin 262 vatandaş getirildi.

Bu kişilerin 2 bin 822’si yakınlarının yanlarında barınırken, öğretmen evinde 93, yurtlarda 283, otel veya apartlar da toplamda 64 kişi barınıyor. Bu kişilerin ise tüm ihtiyaçları ilgili kurumlar tarafından karşılanıyor.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar