Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

KADIN MECLİSİNDEN YÜREK ISITAN ÇALIŞMA

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri depremzede çocuklar için atkı bere ve şapka ördü.

KADIN MECLİSİNDEN YÜREK ISITAN ÇALIŞMA
16.02.2023 - 15:48
Haber Merkezi

Deprem felaketinin izlerini silmek ve depremzedelerin hayatlarını bir nebze kolaylaştırmak için Kent Konseyi, Meclisleri ve Çalışma Grupları harekete geçti.


Depremzedelerin yaralarını sarmak üzere bölgeye giden Kent Konseyi Gençlik Meclisi yardım faaliyetlerine katıldı. Kadın Meclisi üyeleri de yardım toplama ve tasnif için destek verdi. 

Ayrıca Kadın Meclisi üyeleri tarafından örülen atkı, bere ve şapkaların Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bizzat depremzede çocuklara ulaştırılacağı öğrenildi.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar