Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

KAHRAMANMARAŞ YİNE SALLANDI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremin ardından meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki deprem bir çok binanın yıkılmasına neden oldu

KAHRAMANMARAŞ YİNE SALLANDI
6.02.2023 - 13:52
Güncelleme 6.02.2023 - 14:10
Haber Merkezi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ta bu kez 7.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Saat: 13.24'te yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünün Elbistan ilçesi olduğu ve birçok ilden hissedildiği bildirildi. Çevre illerde bir önceki depremde hasar alan bazı binaların yıkıldığı öğrenildi.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar