Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

DÜZCE SAĞLIK EKİPLERİ YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce’den bölgeye 16 sağlık personeli 2 ambulans ve 2 UMKE aracı sabahın ilk saatlerinde yola çıktı.

DÜZCE SAĞLIK EKİPLERİ YOLA ÇIKTI
6.02.2023 - 09:03
İHA

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda ilde hissedilen ve can kayıplarının yanı sıra büyük hasara neden olan deprem nedeniyle Düzce’den Gaziantep’e sağlık ekipleri sevk edildi. Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı 16 kişilik ekip 2 ambulans ve 2 UMKE aracı ile sabahın ilk ışıklarıyla yola çıktı.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar