BAL LİGİNDE 3 PUANLI HAFTA
Kaynaşlı ilk kez yenildi

Bal ligini 3 puanla kapattık. 2023-2024 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Futbol liginde temsil eden Çilimli Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor takımları sezonun 6. haftasını 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile kapattılar.İşte temsilcilerimizin 6. hafta notları.
KAYNAŞLI İLK YENİLDİ
Bölgesel amatör futbol ligi temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor grup lideri 1926 Polatlı Belediyespor’a 2-0 yenildi ve bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Temsilcimizde müsabakanın Bilecik bölgesi hakemi Mustafa Gökhan Keskin’e tercihlerini ev sahibi ekip lehine kullandığı için tepki var. Kaynaşlı Belediyespor 90 dakika üstün oynamasına rağmen gol bölgelerinde etkili olamadı ve yenildi. Kaynaşlı cephesinde yedek kulübelerine ve futbolculara maç boyunca küfür eden Polatlı tribünlerine tepki gösterildi.
KAYNAŞLI BELEDİYESPOR LİG MAÇLARI
Karadeniz Ereğli Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor: 0-0
Gölbaşı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor: 1-2
Kaynaşlı Belediyespor-Kırşehir Gençlik Hizmetlerispor : 2-0
Alaplı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor:2-4
Kaynaşlı Belediyespor-Eskişehirspor: 1-1
Polatlı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor: 2-0
ÇİLİMLİ SON DAKİKA GOLÜYLE
Bölgesel amatör futbol ligindeki diğer temsilcimiz Çilimli Belediyespor Eskişehir Yunus Emrespor engelini 89. dakikada Hacı Ahmet,Kerküş Albayrak’ın attığı golle 1-0 yendi ve altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Çilimli şehir stadında oynanan müsabakada temsilcimiz 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergiledi.
ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR LİG MAÇLARI
Çilimli Belediyespor-Geredespor:2-1
Çilimli Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor:1-0
Ankara TKİ-Çilimli Belediyespor.1-0
Çilimli Belediyespor-Eskişehir Demirspor:2-1
Kozlu Belediyespor-Çilimli Belediyespor : 0-3 (Hükmen)
Çilimli Belediyespor-Yunus Emre Belediyespor: 1-0
Editör: D. Damla
Yorum Yap