Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

GEÇMİŞ OLSUN BURÇAK ÖZKANCA

Düzcespor forması giymişti

GEÇMİŞ OLSUN BURÇAK ÖZKANCA
6.02.2023 - 20:19
Haber Merkezi

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Adıyaman, Kahramanmaraş, Adana, Hatay,Mersin Diyarbakır gibi illerde yaşanan depremde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş Gözpınar olan depremde enkaz altında kalan Bölgesel amatör futbol ligi ekibi Kahramanmaraş İstiklalspor’da forma giyen Düzcespor eski futbolcusu Burçak Özkanca ve arkadaşları sağ salim olarak enkazdan çıkartıldı. Düzcespor’da 1 sezon oynamasına rağmen iz bırakan futbolculardan biri olan Burçak Özkanca’nın sağlık durumunun iyi olması  yüreklere su serpti.

BURÇ AK ÖZKANCA KİMDİR ?

1992 Üsküdar doğumlu Burçak Özkanca sırasıyla Karadenizspor, Başakşehirspor,Çanrkırıspor, Bartınspor,Çatalcaspor, Çıksalınspor,İskenderunspor, 1461 Trabzonspor,Yomraspor, İskenderunspor,Kozanspor, Düzcespor(2017-2018 sezonu),Vanspor,Etimesgut Belediyespor,Bayrampaşaspor, Ağrıspor,Çarşambaspor ve Karhamanmaraş İstiklalspor formaları giydi. Defans mevkiinde oynayan tecrübeli futbolcu 2017-2028 futbol sezonunda 34 lig, 2 kupa maçına çıktı(36 maça ilk 11’de başladı),3 gol attı, 11 sarı kart gördü


Editör: K. Işık

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar