"DEVA KADROLARI HAZIR"
DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Türk insanını kötü yönetilmeyi ve fakirleşmeyi hak etmediğini belirterek “Bunu düzeltmek için DEVA kadroları hazır” dedi.

İktidara gelmeleri halinde eşit vatandaşlık ilkesinden asla vazgeçmeden demokratik değerleri ihya edeceklerini ve adaleti sağlayacaklarını söyleyen Caymaz “Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı” dedi.
Kadrolarının sürekli büyüdüğünü ve çok güzel işlere imza attıklarını söyleyen Caymaz “Siyasette yepyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha önce görülmemiş kapsamlı çalışmaları, eylem planlarını hazırladık. Ekonomiden hukuka, kadın haklarından gençlik haklarına kadar her alanda 22 başlık altında eylem planı açıkladık” diye konuştu.
Murat Caymaz, DEVA kadrolarının yeni Türkiye’ye hazır olduğunu dile getirerek “Masa başında durmadık, köşe bucak Düzce’mizin her mahallesine, köylerine gittik. Derdi asıl sahibinden dinledik. Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. İlk günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık.
Şimdi, başladığımız yolculuğun en önemli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz. Türkiye hızla değişiyor, değişime geç kalmayın. Taşı toprağı altın bu güzel memleketimizin insanları böyle kötü yönetilmeyi, her gün fakirleşmeyi hak etmiyor. Bunu düzeltmek için biz hazırız, DEVA kadroları hazır” şeklinde açıklama yaptı.
Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldığını savunan Caymaz “Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik değerleri ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı. Üç sene az değil ama daha önümüzde çok uzun yıllar, çok uzun yollar var” dedi.
Haber: Elif Varol
Editör: D. GAZETESİ
Yorum Yap