SULAMA ARACI ALEV ALEV YANDI
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı sulama aracı, boşalan tankere su almaya giderken elektrik kontağından çıkan yangın sonucu küle döndü.
18.05.2022 - 09:45
İHA
Olay, akşam saatlerinde TEM otoyolu Düzce Gişeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.D. idaresindeki 81 AZ 110 plakalı Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait Ford marka sulama kamyonu Gişeler mevkiinde refüj sulama çalışmalarının ardından boşalan suyu tekrar depolamaya döndüğü esnada elektrik kontağından bir anda alev almaya başladı.
Sürücü Ö.D. tankerde kalan son sular ile yangını söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bölgeye gelen İtfaiye ekiplerinin çalışması ile sulama aracındaki alevler söndürüldü. Tamamen küle dönerek kullanılamaz hale gelen araç, çekici vasıtası ile otoparka kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.
Editör: C. Karaca
Etiketler:
düzce
Damla Gazetesi
Düzce Belediyesi
Sulama
tanker
yangın
Çok Okunanlar
Gündem / 30.06.2022
80 MİLYON DOLARLIK YATIRIMI SEL VURDU
Resmi İlanlar / 17.06.2022
8 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALINACAK
Gündem / 28.06.2022
SU MESAİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Gündem / 21.06.2022
DELTA ÇALIŞANLARINA ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
Resmi İlanlar / 17.06.2022
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Eğitim / 16.06.2022
Yorum Yap