Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

EVDE ÇOCUKLARI ÖLÜ BULUNDU

Polisin kimlik kontrolü yaptığı sırada "Çocuklarımı cennete gönderdim" diyen şahsın evinde yapılan aramada biri 13 diğeri 10 yaşında iki çocuk ölü bulundu.

EVDE ÇOCUKLARI ÖLÜ BULUNDU
24.03.2023 - 15:27
Güncelleme 24.03.2023 - 15:34
İHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Olayın gerçekleştiği dairede ölen çocukların babaannesinin yaşadığı ve babaanne evde olmadığı için babalarının çocukları buraya getirdiği öğrenildi. Yaşanan olayı anlatan apartman sahibi Serdar Gün, “Ölen 2 çocuğun annesi olaydan sonra buraya geldi. Feryat figan edip kapıyı açtırdı” dedi.

Gece 02.00 sıralarında Körfez ilçesinde meydana gelen olayda, polisler M.R. isimli bir şahsı kimlik kontrolü yapmak için durdurmuş ve M.R.’nin “Çocuklarımı cennete gönderdim” demesinden şüphelenmişti. Şüphe üzerine evde yapılan aramada M.R.’nin çocukları Yağmur (13) ve Emre (10), ölü bulunmuştu. M.R., gözaltına alınırken çocuklar ise morga kaldırılmıştı. Otopsi için yapılan morgta yapılan incelemenin ardından Yağmur Rüzgar ve Emre Rüzgar kardeşlerin cenazeleri memleketleri Mardin’e götürülmek üzere yola çıktı.

Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.R. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Editör: D. GAZETESİ