Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

BİLSEM ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenen liseler arası "Patent ve Faydalı Model" yarışmasında Düzce Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri dereceye girdi.

BİLSEM ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ
10.09.2022 - 15:46
Güncelleme 10.09.2022 - 15:48
Haber Merkezi

Düzce Bilim ve Sanat Merkezi, hem il genelinde hem de ülke genelinde başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu çerçevede Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenen liseler arası Patent ve Faydalı model yarışmasına katılan Şevval Taş ve Fatih Nartkan Dengin yarışmada derece elde etti. Derece alan öğrenciler ve kurum yöneticileri Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Vali Atay’da katılımcılara teşekkür ve başarı belgesi teslim etti.


Editör: A. Beşer Karpuz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar