Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

15 OKUL EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

Millî Eğitim Bakanlığı Düzce Arama Kurtarma Birimi ekipleri Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgede pek çok ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından depremzedeler için seferber oldu.

15 OKUL EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR
20.02.2023 - 20:03
Haber Merkezi

Düzce MEB AKUB ekibi, Kahramanmaraş İli Pazarcık ilçesindeki depremin ardından AFAD ile koordineli bir şekilde enkaz kaldırma, arama kurtarma, çadır kurma, psikososyal destek ve sosyal yardım gibi görevleri özveriyle yerine getirdi.

Depremzede vatandaşların acılarını paylaşmak ve yardım elini uzatmak için İl Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan teknik öğretmen ve personelden oluşan 16 kişilik ekipler, deprem bölgesinde 1 hafta kalarak yeniden yapılanma çalışmalarına destek oldu.
Gaziantep İslahiye'de 15 okulun yapısal olmayan tüm elemanları teknik ekipler tarafından onarılarak, eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Okulların kütüphaneleri, tüm mobilyaları, laboratuvarları, su tesisatları, asma tavanları gibi alanlarda depremin etkisi ile oluşmuş hasarlar Düzce MEB AKUB ekipleri tarafından giderildi.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar