Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

MİSAFİR ÖĞRENCİLER DÜZCE'DE EĞİTİME BAŞLADI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte Düzce’ye gelen depremzede öğrenciler, okullarda eğitim öğretime başladı.

MİSAFİR ÖĞRENCİLER DÜZCE'DE EĞİTİME BAŞLADI
20.02.2023 - 13:59
Haber Merkezi

Ara tatilin ardından Düzce’de yaklaşık 70 bin öğrenci ders başı yaptı. Deprem bölgelerinden Düzce’ye misafir öğrenci olarak gelen öğrencilerde eğitime başladı.

Hürriyet Ortaokulu’nda eğitime başlayan depremzede öğrencileri Düzce Valisi Cevdet Atay ziyaret etti. Çocuklar ile sohbet eden Vali Atay, öğrencilere başarılar diledi. Atay, daha sonra Cumhuriyet İlkokulu’na giderek ders başı yapan öğrencilerle bir araya geldi.


Editör: D. GAZETESİ

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar