SİYASİLERDEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET
DEVA Partisi ve CHP Düzce il yönetimi Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Olağan üstü kongre ile yenilenen Düzce Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler sürüyor. DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve yönetim kurulu ile CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ,yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili aday adayı Faruk Darıyerli ile Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini tebrik eden İl başkanı Murat Caymaz, Düzce basınına övgü dolu sözler sarf etti. Yerel basından memnun olduklarını dile getiren Caymaz, bize karşı yanlı olmadılar. Ne zaman misafirimiz gelse bize kapılarını sonuna kadar açtılar, bunun için kendilerine teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
CHP'DEN ZİYARET
CHP İl Başkanı Semih Cemşit, CHP Milletvekili aday adayı Faruk Darıyerli ve yönetim kurulu üyeleri de tebriklerini iletti. Cemşit ve Darıyerli Düzce Gazeteciler Cemiyeti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Düzce’de gazetecilere bir araya toplayan Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetiminin başarılı olacağından şüphesi olmadığını dile getirdiler.
CHP olarak Düzce’nin dünden daha fazla bugün Milletvekili çıkarmaya yakın olduğunu söyleyen İl Başkanı Semih Cemşit, genel merkezin teşkilatların sesine kulak vereceğini ve teşkilatın istediği adayların gösterileceğine inanmak istediklerini dile getirdi.
CHP Milletvekili aday adayı Faruk Darıyerli ise, Düzce’nin çocuğu olduğunu ve Düzce’nin bütün sorunları ve çözüm önerilerine vakıf olduğunu dile getirdi.
Editör: A. Beşer Karpuz
Yorum Yap