Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

' AK Parti'yi büyük bir sürpriz bekliyor'

' AK Parti'yi büyük bir sürpriz bekliyor'
22.03.2017 - 17:54

Berberoğlu Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde referandum sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Enis Berberoğlu, Ak Partililerin Düzce’den beklediği oy oranını alamayacağını savunarak “Benim geçmiş yıllardan edindiğim tecrübe şu, Türkiye’de bir rüzgar estiği zaman her yerde aynı yönden eser. Düzce’de de aynını görüyorum.

Özellikle milliyetçi taban Evet politikasından rahatsız. Hayıra daha yakın duruyor. AKP içinde merkez sağcılar özellikle son dönemde istismar edilen Avrupa Birliği hatalarını görmekle beraber neticede ticaret ve ekonominin Türkiye’nin sadece Avrupa Birliği ile değil Amerika ve Rusya ile olan iyi ilişkilerine bağlı olduğunu görüyor. Düzce Orman Sanayinin merkezi. İhracatla, gurbetçi parasıyla ayakta duran bir il.

Aynı şekilde fındıkta son dönemde yapılan hatalar, toplama maliyetine denk düşen fiyatlar kırsal kesimde de sanırım ciddi bir rahatsızlık uyandırmış. Esnafın durumu ortada. Hani ÖTV indirimi vardı? Beyaz eşyacı durmuş. Evlilik mevsimi geliyor mobilyacı durmuş. Kılık kıyafet satan yerler sinek avlıyor. Bütün bunları bir araya getirdiğimde Düzce’de AKP’yi ciddi bir sürprizin beklediğini görüyorum. Ak Partililer Düzce’den yüzde 80 bekliyorlar. Yarısı kadar çıkarsa öpüp başlarına koysunlar” dedi.