"MÜHRÜ VURACAK SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Kaynaşlı ve Boğaziçi’nde düzenlenen kadın buluşmalarına katılarak hemşehrilerinden tam destek aldı.

6.05.2023 - 06:43
Haber Merkezi
AK Parti Kaynaşlı ve Boğaziçi teşkilatları tarafından kadın buluşmaları programı düzenlendi. Düzenlenen programlara katılan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, kadınlar tarafından büyük ilgi gördü.
İki ayrı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adaylarına destek isteyen Keşir, rekor oy sözü aldı.
Keşir konuşmasında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve 3 vekil adayı olarak oylarınıza talibiz. Mührü AK Parti’nin ampulüne vuracak, sandıkları patlatacağız. Sizlerden ricam kullanacağınız oylara dikkat etmeniz. Oylarınızın geçersiz olmaması için lütfen özen gösterin” dedi.
Editör: D. GAZETESİ
Etiketler:
DÜZCE
DAMLA GAZETESİ
MÜHÜR
SANDIK
AK PARTİ
KADINLAR
SEÇİM
AYŞE KEŞİR
14 MAYIS
Çok Okunanlar
Gündem / 30.05.2023
İSTİFA NEDENİ...
Gündem / 31.05.2023
3. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ
Gündem / 28.05.2023
8 ARAÇ HASAR GÖRDÜ
Eğitim / 24.05.2023
3 ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİNDE KONFERANS DÜZENLENDİ
Gündem / 26.05.2023
FETÖ'DEN 5 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI
Gündem / 26.05.2023
Yorum Yap