ÇAKIR'IN LAFLARI BİRÇOK YERE DOKUNDU
AK Parti eski Düzce Milletvekili Osman Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Düzce adayları ilgili açıklaması dikkat çekti. Çakır “Reklam yapanlar havasını, reklamcılar da parasını aldı” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı, eski milletvekili Osman Çakır , sosyal medya hesabı üzerinden MHP milletvekili adayları ile ilgili yaptığı paylaşımda Devlet Bahçeli'nin seçiminin doğru olduğunu savundu.
Seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi ile tatlı bir rekabet içerisinde olacaklarını belirten Çakır “Dostlar dediler ki “MHP Düzce adayları hakkında ne düşünüyorsun?” Ben de dedim ki reklam yapanlar havasını, reklamcılar da parasını aldı. Sayın Devlet Bahçeli’de Düzce’nin darasını alarak kendilerince en doğru olanı tespit ettiler. Allah hayırlı etsin.
Müttefikimizle Cumhur ittifakı içerisinde olumsuz tavır sergilemeden tatlı bir rekabetle yolumuza devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak birinci önceliğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın Düzce'de en yüksek oyu almasıdır. Birincil ve öncelikli olan konumuz budur” diye konuştu.
(Haber: E. Yılmaz)
Editör: A. Beşer Karpuz
Yorum Yap