Bist■.■■
Gr. Altın■.■■
Dolar■.■■
Euro■.■■

"KESİNLEŞMİŞ BİR BİLGİ YOK..."

Düzce'de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti ile MHP arasında ittifak olup olmayacağını AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu açıkladı.

5.10.2023 - 20:03
Güncelleme 5.10.2023 - 20:28
Özel Haber

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 7 Ekim Cumartesi Günü Ankara Arena'da gerçekleştirilecek olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ile alakalı basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında Düzce'de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti ile MHP arasında herhangi bir ittifak söz konusu mu sorusuna İl Başkanı Hasan Şengüloğlu "Bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçınıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Şengüloğlu ittifak konusunda "Düzce'de ki yerel seçimler ile ilgili AK Parti ve MHP arasında ittifak konusunda kesinleşmiş bir bilgi yok. Liderler düzeyinde bir açıklama olmadıkça biz de bu konuyla alakalı bir yorum yapmaktan kaçınıyoruz.

Henüz bu süreç ile ilgili görüşmeler başlamadı. Başladıktan sonra liderlerimiz neyi takdir ederse biz onu yapmakla yükümlüyüz. İttifak yapın derlerse ittifak yapacağız. Düzce'de ittifak olmayacaksa herkes kendi adayı ile yola devam edecek." ifadelerini kullandı. 

(Haber: H.Arslan)


Editör: D. Damla
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi (www.duzcedamla.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Benzer Haberler

Resmi İlanlar