h Dolar 13,4191 %0.82
  • Osmaniye
  • Düzce

‘YAPILAN AÇIKLAMALAR SİYASETEN ACİZLİK’

Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grubu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er’in açıklamalarına yanıt verdi.

Grup Başkanı Hasan Günden, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile aralarında sorun olduğu algısı oluşturmanın ve demokratik oylamaları Belediye Başkanına tavır alınıyormuş gibi göstermeye çalışmanın siyaseten acizlik olduğunu vurguladı.

İNANDIĞIMIZ YOLRAN ASLA DÖNMEYİZ

Günden, milletin derdi ile dertlenen, sorunları çözmek için elini taşın altına koyan, inandığı yolda yürümekten asla çekinmeyen ve dönmeyen bir teşkilat olduklarını vurgulayarak “Millete hizmet yarışı içinde olduğumuz 19 yıl boyunca AK Parti teşkilatları olarak hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalarla her zaman milletin takdirini kazandık. 2019 Yerel seçimlerinde de Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile Düzce’mize azim ve kararlılıkla hizmet etmek için milletimizin teveccühüyle Belediye Meclis’imize seçildik. Ülke genelinde 2023-2053 ve 2071 hedeflerimizi yerel ölçekte ilimiz için de gerçekleştirmenin derdine düştük. Çünkü biz milletin derdi ile dertlenen, sorunları çözmek için elini taşın altına koyan, inandığı yolda yürümekten asla çekinmeyen ve dönmeyen bir teşkilatız” dedi.

HER ÜYEMİZ ÖZGÜR İDARESİ İLE KARAR VERİYOR

AK Parti Belediye Meclis grubunda konular istişare edildikten sonra  her bir üyenin parti disiplini içerisinde ve özgür iradesiyle kararını verdiğini kaydeden Günden şöyle devam etti: “AK Parti Belediye Meclis üyelerimiz de AK Parti belediyeciliğiyle güzel Düzce’mizin kazanımlarına kazanım katmak için elini taşın altına koymaktadır. Belediye Meclis Üyelerimizin her biri Düzce’nin daha iyiye gitmesi, modernleşmesi ve marka şehir olması için çalışmaktadır. Bunu yaparken de kendi hür iradeleriyle kararlar almaktadır. AK Parti Belediye Meclis grubu olarak ilimiz için görüşülecek konuları kendi içimizde istişare ettikten sonra her bir üyemiz parti disiplini içerisinde ve özgür iradesiyle kararını vermektedir.”

SİYASETEN ACİZLİK

Hasan Günden, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile aralarında sorun olduğu algısı oluşturmaya çalışmanın siyaseten acizlik olduğunu ifade ederek “Belediyeciliği AK Parti’den öğrenen İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er’in Belediyemiz, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Meclis üyelerimiz ile ilgili mesnetsiz demeçlerini üzüntü ile izliyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün hem Bakanlığı hem de Belediye Başkanlığı döneminde Düzce’ye kazandırdıkları tüm Düzceli hemşerilerimizin malumudur.  Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile aramızda sorun olduğu algısı oluşturmak, demokratik oylamaları bile Belediye Başkanımıza tavır alınıyormuş gibi göstermeye çalışmak, çamur at izi kalsından, seçim yenilgisini hazmedememekten ve siyaseten acizlik göstergesinden başka bir şey değildir” diye konuştu.

2024 SEÇİMLERİNE ODAKLANSIN

Yunus Özay Er’e, 2024 yerel seçimlerine odaklanması tavsiyesinde bulunan Günden “2019 seçimlerinde Düzceli seçmenimiz, ilimizin gelişmesi, hak ettiği yere gelmesi için AK Partiye güvenmiş, Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü’ye güvenmiş, Ak Partili Belediye Meclis Üyelerine güvenmiş ve seçimini AK Partiden yana kullanmıştır. Tabi ki seçim yenilgisi acıdır. Bunu anlıyoruz ama seçim kaybetmiş bir muhalefet il başkanının yapması gereken, boş hayaller kurmak ve anti-demokratik bir şekilde yönetime talip olmak değildir. Tavsiyemiz; siyasi rant elde etmek, gündemde kalmak, var olduğunu gereksiz ve anlamsız açıklamalarla belli etmek yerine 2024 yerel seçimlerine odaklanması, hazırlanmasıdır. Bizler AK Parti Belediye Meclis Üyeleri olarak, dışardan gelen harici ve yapıcı olmayan seslere aldırmadan, Düzce’li hemşerilerimiz güveni ve emaneti doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde, her geçen gün daha da güzelleşen Düzce’miz için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SOYLU YIL DÖNÜMÜNDE DÜZCE’DE