1881 Düzce Belediyespor U15 bayan basketbol takımı oyuncusu Melike Nur Gürbüz 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Makedonya da düzenlenecek olan U15 Fiba Gelişim Kampı öncesinde İstanbul da toplanan U15 Yıldız Kız Milli Takımına davet edildi.
Düzce’li Melike milli takımı çağrıldı. 1881 Düzce Belediyespor U15 bayan basketbol takımı oyuncusu Melike Nur Gürbüz 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Makedonya da düzenlenecek olan U15 Fiba Gelişim Kampı öncesinde İstanbul da toplanan U15 Yıldız Kız Milli Takımına davet edildi.
ÜÇÜZ KARDEŞLER
U15 Bayan basketbol milli takımı aday kadrosuna çağrılan Melike Nur Gürbüz’un iki kardeşide basketbol takımında oynuyor. Üçüz kardeşler Ebubekir Gürbüz Ömer Faruk Gürbüz ve Melike Nur Gürbüz Türk basketbolunun gelecek vat eden isimleri arasında gösteriliyor. Üçüz kardeşler geçtiğimiz yıl formasını giydikleri Şehit Cihan Aksarı Ortaokulunun yıldız kız ve erkek basketbol takımların şampiyon olmasında önemli rol oynamışlardı.
Bu haber 17.09.2019 09:31:37 tarihinde eklenmiştir.
İş yerlerine Sepaş Enerji’den müjde
Oda başkanlarından geçmiş olsun ziyareti
Birbirinden lezzetli yemekler yarıştı
Öğrenciler aşı oldu
Düzce’de kış lastiği denetimleri başladı
Off-road tutkunları mevsimin ilk karının keyfini çıkarttılar
Sporculara 40 kilo ızgara hamsi ikram etti
Yangın sonrası felaketin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Akülü sandalyeye ihtiyacı var
2020’de raflarda yerini alacak
Huzurevi sakinleri ile ebru yaptılar
708 öğrenciye yardım
Kameralar devrede
Gözleme sektörüne yeni bir tat
Zabıta ekipleri raflardaki ürünleri inceledi
Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar
KEMAL MISIR- KOÇYAZI MAH.
Düzce’de tekstil fabrikası yandı
2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.