Potada evimizde yenildik

DAMLA GAZETESİ ORADAYDI

Potada kendi evimizde yenildik. İlimizi erkekler 1. Basketbol liginde (TBL) temsil eden Global Connect Travel Düzce Semt 77 Yalovaspor?a 79-70 yenildi. Düzce kalıcı konutlar spor salonunda oynanan müsabakanın periyodları 18-29,18-14,13-22 ve 21-14 bitti.

NOTLAR

-Temsilcimizde Washington 24, Azizcan Özdemir 9,Joel James 12,Kemal Can Aktuna 8,Mutlu Akpınar 5, Barış Ömer Erlim 2,Ömercan Engin 3,Cem Coşkun 2, Salih Uğraşan 5 sayı attı

-Yalovaspor?un 2 numaralı oyuncusu Sean Jones takımını iyi oynattı ve maçın kazanılmasında önemli rol oynadı

-GCT Düzce müsabakaya Washington, Azizcan Özdemir, Joel James, kemal Can Aktuna ve Mutlu Akpınar ilk 5?i ile başladı

-Temsilcimizde Washington 24 sayı 10 ribaunt ile ve Joel James 12 sayı 11 ribaund ile double, double yaptı

-Semt 77 Yalovaspor?da Sean Jones 12 sayı 16 asist ile dikkati çekti

-GCT Düzce?de Joel James 4. Periyodun hemen başında 5. Faulünü yaptı ve son periodun 9 dakikasında takımdaki yerini alamadı

-Temsilcimizde Berke Baran Akçam ve Abdullah Güçle maçta süre alamadı

MAÇIN KISA ÖZETİ

Üç sayı çizgisinden yüksek yüzdeli başlayan Yalova ilk iki dakikayı 11-0 ile geçti. Tutuk başlayan Düzce, Desi ve Azizcan ile skor bulmaya çalıştı, çeyreğin son bölümünde ribaundlarda üstünlüğü eline alsa da arka arkaya 4 hücumdan da eli boş döndü. Kalan dakikalarda yüksek yüzdeli oyununu sürdüren Yalova çeyreği 29-18 önde tamamladı.

Dış şutlardan ikinci çeyrekte de yararlanmaya devam eden Yalova, farkı açmayı sürdürdü. Düzce ribaundlarda üstünlüğü sürdürse de hücumları sayıyla tamamlayamadı ve skorun gerisinde kalmaya devam etti. Son hücumda Kemal Canın üçlüğüyle Düzce farkı tek haneye çekti. İkinci çeyreği Yalova, 43-36 önde tamamladı

Yalova üçüncü çeyreğin ilk basketini kaydederek farkı çift hanelere çıkardı. Hücumları bu çeyrekte de tamamlamakta zorlanan Düzce, ribaund üstünlüğünün avantajını bir türlü eline alamadı. Son bölümde Düzce farkı tek hanelere çekse de Yalova 8-0 seriyle cevap vererek farklı üstünlüğü bırakmadı. Üçüncü çeyrek 65-49 Yalova galibiyetiyle geçildi.

Son çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Hücumda daha etkili olan Düzce, farka rağmen mücadelesini sürdürdü ancak Jonesun yanında bu dakikalarda yerlilerden de çok iyi katkılar alan Yalova üstünlüğü korumaya devam etti ve karşılaşmadan 79-70 galibiyetle ayrıldı.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN İSİMLERİ

GCT Düzce: Desi Washington 24 sayı-10 ribaund, Joel James 12 sayı-11 ribaund Yalovaspor: Akın Kandemir 17 sayı, Şahin Ekmen 17 sayı, Lamont Da Jones 12 sayı-16 asist

#

09 Oca 2021 - 15:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzce Damla Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Damla Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzce Damla Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzce Damla Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.