Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yaklaşan 31 Mart seçimlerini değerlendirdi. Halkın kendilerini seçmesi için her şeyi yapacaklarını dile getiren Yılmaz, yerel yönetimler bazında Düzce’nin bölgesinde hak ettiği itibara kavuşmasını ancak MHP’nin sağlayabileceğini savundu
EN İYİYİ SEÇMEYE ÇALIŞIYORUZ
Düzce’ye en büyük katkıyı sağlayacak ismin ön plana çıkacağını dile getiren Yılmaz şöyle konuştu: “YSK’nın açıklamasından sonra yerel seçim süreci başladı. Yavaş yavaş adayların isimleri de ortaya çıkmaya başladı. Bizde aday belirleme işlemi Genel Merkez yoklaması ile yapılıyor. Düzce4de de birbirinden ok değerli aday adayı arkadaşlarımız var. Düzce’ye en büyük katkıyı sağlayacak kişiyi seçmeye çalışıyoruz. Diğer partilerdeki adaylarda belli olmaya başladı. İnşallah Düzce’nin kazanını olacak bir aday belirlenecek.”
HAK ETTİĞİ İTİBARI KAZANDIRACAĞIZ
Düzce’nin yerel yönetimler anlamında bölgesinde sınıfta kalmış bir il olduğunun altını çizen Yılmaz, hak edilen itibarın MHP ile kazanılacağını kaydederek “Bunun acısını en çok Düzceliler çekiyor. Yapılan güzel işlerde var. Biz bunları inkar etmiyoruz aksine takdirle karşılıyoruz. Ama biz konumu itibariyle Düzce’nin hak ettiği itibara ulaşamadığını söylüyoruz. Hak edilen itibarın kazanılması için biz üzerimize düşeni yapacağız. Belediye başkanı adaylarını kamuoyuna tanıtacağız. Vatandaşlarımızın bizi tercih edeceklerine inanıyoruz” dedi.
İDDİALIYIZ
Yılmaz iddialı olduklarının da altını çizerek “Elbette iddialıyız. Ancak halkımızın tercihine ipotek koyacak saygısızlığı da yapmayız. Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Bizi tercih etmeleri için de her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Bu haber 28.11.2018 12:26:02 tarihinde eklenmiştir.
Düzce Valiliğinden 'koku' açıklaması
Acile başvurular her geçen yıl artıyor
Düzce’de gece yayılan koku nedeniyle köy halkı tedirgin
İsmetpaşalı öğrenciler gözetimsiz sınav oldu
Basın mensupları ile kahvaltıda buluştular
Düzcespor Boluspor U21'i 4 - 0 yendi
Damla’ya tebrik mesajları sürüyor
CHP ittifak adayı ile sahaya çıkıyor
81 proje ile halkın karşısına çıkacak
Soğuk kış gününde içleri ısıtan haber
Öğrencilerden en anlamlı etkinlik
Kadın girişimciler kurulu bir araya geldi
Ünlü lokantanın sahibi FETÖ'den tutuklandı
Anaokulu öğrencilerine Jandarma tanıtıldı
Ağır kokudan 2 çocuk etkilendi
Tarım öğretiminin 173. yılı kutlandı
Filede Milas belediye
Çilimli belediye sosyal güvenlik sınavında
2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.